/

Epoksi nedir? Bir kimya mucizesi olan epoksi reçinesi özel bir katalizör ile birleşerek ekzotermik bir tepkime oluşturur ve bu tepkime sonucunda sert plastik benzeri bir madde oluşturur. Epoksi kurutma işlemi için farklı yöntemler tercih edilebilmektedir. Ancak herhangi bir yöntem uygulanmadan da epoksi kuruyabilmektedir. Kendi halinde yirmi dört saat içerisinde ayak basılacak seviyede kurumakta ve bir hafta içerisinde son halini almaktadır. Son halini aldıktan sonra suya, aside ve alkaliye karşı dayanıklılık sağlamaktadır. Suya karşı dayanıklılığı sayesinde teras zeminlerinde ve ıslak zeminlerde tercih edilmektedir. Epoksi zemin kaplama seçeneklerinin diğer faydalarını aşağıda bahsedeceğiz. Gelin hep beraber bir incelemede bulunalım.

Epoksi Zemin kaplama aside karşı dayanıklılığı sayesinde laboratuvar ve kimyasal üretim tesislerinde tercih edilmektedir. Aside karşı uzun yıllar azalmayan bir direnç göstermektedir. Epoksi malzemesi yıpranmaz ve bakım gerektirmez sadece standart yüzey temizleyicileri ile kolayca temizlenebilir. Toz tutmayan özelliği sayesinde sıradan yüzey temizleyiciler dışında ek bir maddeye ihtiyaç duymamaktadır. Temizliğin önemli olduğu üretim tesislerinde bu özelliğinden dolayı tercih edilmektedir. Bina girişlerinde ve diğer alanlarda kullanılmaktadır. Epoksi zemin kaplama hizmetini Alfa Epoksi firmamızdan alan müşterilerimiz onlara sunulan eşsiz tasarımlardan da faydalanmaktadırlar. Bu eşsiz tasarım epoksi uygulamalarına sahip olmak için müşterilerimizin firmamız ile iletişime geçmesi gerekmektedir. 

 

Epoksi sertleştirici hesaplama işlemi epoksi üreticisi firmasın verdiği doğruluk tablosuna göre yapılmalıdır. Aksi takdirde malzeme doğru bileşimi elde edemez ve sertleşmeme gibi sorunlar meydana gelebilir. Ancak firmamız epoksi kurutma yöntemlerinin en etkilisinin epoksi malzemesinin doğru karıştırılması olduğunu bilerek gerekli teknik dokümanlara uygun olarak yapmaktadır. Alfa Epoksi firmamız epoksi zemin uygulamalarında sektörünün başı çeken bir firması olmasını sektördeki  gelişmeleri herkesten önce uygulamaya başlamasına borçludur. Herkesten önce uygulamaya koyulan bu yeni teknikler müşterilerimize daha çok seçenek sunmaktadır. Müşterilerimiz firmamızın kataloglarından bütün zemin kaplama ve beton parlatma uygulamalarımız hakkında bilgi alabilirler. Online kataloglarımız için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Epoksi zemin kaplama Ankara ilindeki Alfa Epoksi firmamız tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Peki bu epoksi zemin kaplama nedir diyecek olursanız şöyle açıklayabiliriz; epoksi reçine ve sertleştirici maddenin karıştırılıp zemine uygulanması sonucunda dayanıklı yüzeyler oluşturulması işlemidir. Bu yüzeyler müşteri talebine göre tasarlanan 3d epoksi zemin kaplama uygulaması oldukça tercih sebebidir. 3d Epoksi zemin uygulama tercih edilen yerler ofisler, lüks ev oda ve salonları, bina antreleri ile özel maksat sunum odalarıdır. Ayrıca 3d epoksi kaplaması müşterilerin talep ettiği her alana kolayca uygulanabilmektedir. Epoksi boya malzemesi ise metal yüzeylere kolayca uygulanabildiği için metal koruyucu özelliği ile hizmet vermektedir. Metal yüzeyi hava ve nemden koruyarak uzun yıllar korozyon olmasını engellemektedir. 


Epoksi zemin kaplama uygulamasının tercih edilme sebeplerinden birisi de suya alkaliye karşı oldukça dayanıklı olmasıdır. Darbelere karşı da oldukça dirençli olan epoksi kaplama otopark zeminlerinde tercih edilmektedir. Otopark epoksi zemin kaplama tercih sebeplerinden birisi de darbelere karşı dirençli olması ve aynı zamanda lastik izi tutmamasıdır. Firmamız tarafından hazırlanan kataloglarda en uygun epoksi zemin kaplama fiyatları ile 3d epoksi zemin kaplama fiyatları en uygunları bulunmaktadır. Epoksi kaplama malzemesi su tutmayan yapısı ile bakteri üretmez ve barındırmaz olduğu için gıda ve medikal sektörlerinde üretim alanlarında ve hastanelerde tercih edilmektedir. Anti bakteriyel yapısı ile oldukça sağlıklı çözümler sunan epoksi malzemesi ile yapılan uygulamalarda sektörün öncüsü 3DEPOKSİ firması ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. İletişim bilgilerimizi kontrol ederek firmamız ile irtibat kurabilirsiniz.